Programma 5 juni 2024


NIEUW – avondprogramma op 5 juni

In het kader van ons 15-jarig jubileum willen we iets nieuws uitproberen EN willen we onze bezoekers de gelegenheid bieden om – tijdens een genoeglijk ‘diner pensant’ – meer toekomstgericht na te denken en te discussiëren over de architectuur-behoeftes van morgen en overmorgen.

Al vaker is in het nieuws gesproken over burgers met afstand tot de zorg en verschillen in eigen mogelijkheden, die bepalend kunnen zijn hoe makkelijk iemand mee kan komen in het almaar uitdijende digitale tijdperk.
We willen inzoomen op wat patiënten/cliënten nodig hebben om makkelijker en beter voorzien te worden in hun digitale zorgtraject.
Tegen welke belemmeringen lopen zij aan en hoe zouden wij – de architecten – daar verbeteringen voor kunnen gaan realiseren?

Dit avondprogramma wordt georganiseerd op woensdagavond 5 juni in De Keizerskroon te Apeldoorn. De avond wordt gevuld met stellingen en discussie onder leiding van sprekers van Stichting Pharos. Tussendoor genieten we van een hapje en bieden ruime mogelijkheden om als deelnemers met elkaar in discussie te gaan.

De eerste bevindingen zullen we presenteren tijdens het congres op 6 juni.
Het aantal beschikbare plekken voor het avondprogramma is beperkt; aanmelden voor deze avond EN voor het congres zelf, kan via het registratieformulier. En je kunt daarbij tevens een hotelkamer reserveren in De Keizerskroon.

 

Woensdag 5 juni 2024 - Diner Pensant

17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn
Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn
Ontvangst

Ontvangst met hapje en drankje. De deelnemers die blijven overnachten, kunnen tevens inchecken.

Diner Pensant | De architectuur-behoeftes van morgen en overmorgen
18:30 - 21:30

Tijdens een genoeglijk ‘diner pensant’ gaan we ook toekomstgericht nadenken over de architectuurbehoeftes van morgen en overmorgen.Eline Heemskerk van Pharos begeleidt deze avond.

Borrel